Trekås

Tåglackering - lacka tåget hos oss i Västerås

Vi på Tre Kå:s billackering har över 50 år i branschen och är erfarna billackerare. Vi har väldigt många nöjda kunder i Sala med omnejd och utgår från Västerås. Vi om några vet att lackering är ett hantverk som kräver tid och noggrannhet, så du kan vara trygg i att vi har det som krävs för att lyckas med bilen din! Vi utför både reparationslackering och omlackering och är även certifierade för plastarbeten, det betyder att vi både kan reparera en yta och sedan lackera om den vid ett och samma tillfälle.

Tåg

Med snart 50 år i branschen så har vi på Tre K:s Billackering en yrkeserfarenhet som är svår att slå. Vår erfarenhet gör att vi förutom att lacka bilar även jobbar med tåg, båtar, flygplan och helikoptrar. När det kommer till tåg har vi kapacitet att lacka delar i här på vår verkstad i Västerås och större delar lackerar vi som regel på plats bland annat hos Bombardier.

Med tåg kan vi arbeta både invändigt och utvändigt med mindre krockskador, förslitningsskador med mera. Då våra duktiga hantverkare även är certifierade för plastarbeten kan de utföra både reparation och lackering av de reparerade ytorna. Så när du vänder dig till oss kan du vara trygg i att vi både har den moderna utrustning och den kunskap som krävs för att lyckas. För att enkelt få fram färgkoden till ert objekt har vi även tillgång till spektrofotometer som kan läsa av den direkt från ert objekt.

Under åren har vi jobbat med många olika sorters tåg och återkommande modeller har bland annat varit Itino, Regina och C20.

Har ni frågor om vårt arbete med tåg eller önskas en prisuppgift?
Kontakta oss gärna på 021-13 30 44.
Ni är även välkomna att maila bilder på skador samt telefonnummer till trekasab@gmail.com så kontaktar vi er.