Trekås

Lacka flygplan i Västerås - lacka ditt plan med oss!

Tre KÅ:s billackering har 50 års erfarenhet i branschen och vi har under åren samlat på oss kunskapen som behövs för att lackera krävande objekt som flygplan, tåg, helikoptrar och båtar. Bland våra nöjda kunder finns profilerade företag som OSM Aviation Air Tech som bland annat anlitat oss för att jobba med planen Cessna och Airbus. Vi lackerar delar på vår verkstad här i Västerås men har också möjligheten att åka ut direkt till kund för att bättringsmåla vid behov.

Våra hantverkare har både gedigen kunskap och modern utrustning i verktygslådan så när du anlitar oss kan du vara trygg i att vi har vad som krävs för att lyckas med ert flygplan. Till exempel har vi tillgång till en spectrofotometer vilket låter oss ta fram era färgkoder snabbt och enkelt. Vi är även certifierade för att utföra plastarbeten och kan därför vid behov både reparera den trasiga ytan och sedan lackera den.

Har ni frågor om hur vi arbetar med flygplan eller önskar ni en prisuppgift? Tveka inte att kontakta oss på: 021-13 30 44. Ni får även gärna maila bilder på ert objekt och skada samt telefonnummer till trekasab@gmail.com så kontaktar vi er.

Bild på ett flygplan