021 – 13 30 44

Båtlackering – lacka din båt hos oss i Västerås

De flesta båtar börjar efter ett antal år få lite repor och skavanker, låt oss på Trekås hjälpa dig få tillbaka nybåtskänslan igen för en kostnad som långt understiger att köpa ny båt! En högkvalitativ omlackering kan göra din båt både glänsande och förhindra att den tappar värde.

Med nästan 50 år i branschen så har vi på Tre Kå:s Billackering har  en yrkeserfarenhet som är svårslagen. Denna erfarenhet gör att vi förutom båtar även har kompetensen att lacka många sorters utmanande objekt såsom helikoptrar, tåg och flygplan. Vi är utöver detta certifierade plastreparatörer och kan hjälpa till med alla sorters plastarbeten.

Om du vänder dig till oss kan du vara trygg i att våra hantverkare både har den erfarenhet och moderna utrustning som krävs för att lyckas med din båt. Vi har även tillgång till en spektrofotometer så att vi kan ta fram färgkoden för ditt objekt.

Vill du ha en prisuppgift eller har du frågor? Kontakta oss gärna redan idag på 021 – 13 30 44! Du är också välkommen att maila till trekasab@gmail.com med en bild på ditt objekt samt telefonnummer så återkommer vi med en prisuppgift.

Tel: 021 – 13 30 44

Mail: trekasab@gmail.com

TRE KÅ:S Billackering AB
Fältmätargatan 4
721 35 Västerås