Trekås

Lacka bil & billackering Västerås – måla bil med oss!

Vi på Tre Kå:s Billackering hjälper dig med att lacka bilen i Västerås med omnejd! Vi tycker att både reparationslackeringar och omlackeringar i grunden är ett hantverk. Det är många saker att ha i åtanke när en bil ska lackas om. Är delen som ska lackas ny eller gammal? Finns det bucklor eller skador? Finns det ytrost eller lösa delar? Vi står redo att ta hänsyn till alla dessa faktorer och att hitta den bästa lösningen för just er.

Med snart 50 år i branschen så har Tre Kå:s Billackering samlat på sig yrkeserfarenhet som är svårslagen. Detta gör att vi även förutom bilar har kompetens att lackera många utmanande objekt såsom tåg, båtar och helikoptrar. Vi är också certifierade plastreparatörer och utför alla möjliga sorters plastarbeten.

När du vänder dig till oss kan du vara trygg i att vi har kunniga hantverkare som har både det kunnande och den moderna utrustning som krävs för att hantera åtgärda er lack- och plåtskador med ett gott resultat som ni kan vara nöjda med. Vi har även en spektrofotometer som kan hjälpa oss ta fram färgkoden för ditt objekt.

Lacka bil i Västerås med oss!

Har du några frågor eller önskar du en prisuppgift? Tveka inte att kontakta oss på: 021 – 13 30 44. Om ni mailar bilder på skador eller objekt tillsammans med ert telefonnummer till trekasab@gmail.com, så kontaktar vi er. Välkommen till oss om du ska måla bil i Västerås!

Tel: 021 – 13 30 44

Mail: trekasab@gmail.com

TRE KÅ:S Billackering AB
Fältmätargatan 4
721 35 Västerås