Trekås

Lacka helikopter i Västerås – lacka helikoptern med oss!

Helikopter

Att lacka en helikopter är ett utmanande projekt. Vi på Tre KÅ:s Billackering har varit verksamma i snart 50 år och har den kunskap och noggrannhet som krävs för att lyckas. Vår långa erfarenhet har gjort att vi förutom bilar arbetar med många andra objekt såsom helikoptrar, tåg och flygplan. När det gäller helikoptrar har vi under åren lackerat åt renommerade företag såsom HeliAir Sweden och OSM Aviation Airtech. Helikoptern levereras och lackas i delar i vår verkstad här i Västerås men vi har även möjligheten att åka ut till kund och bättringsmåla på plats.

Våra duktiga hantverkare är utrustade med både modern utrustning och gedigen kunskap så när du vänder dig till oss kan du vara trygg i att vi når ett resultat som ni blir nöjda med. Vi är certifierade för plastarbeten och kan därmed utföra både reparation och sedan lackering av de reparerade ytorna. Vi är även utrustade med en spectrofotometer vilket låter oss läsa av färgkoden till ert objekt både snabbt och smidigt.

Om ni har frågor om vårt arbete med helikoptrar eller önskar prisuppgift så kontakta oss gärna på 021-13 30 44Ni får även gärna maila bilder på ert objekt och skada samt telefonnummer till trekasab@gmail.com så kontaktar vi er.