Trekås

Lacka bil & billackering i Sala – måla bil med oss!

Vi på Tre Kå:s billackering har över 50 år i branschen och är erfarna billackerare. Vi har väldigt många nöjda kunder i Sala med omnejd och utgår från Västerås. Vi om några vet att lackering är ett hantverk som kräver tid och noggrannhet, så du kan vara trygg i att vi har det som krävs för att lyckas med bilen din! Vi utför både reparationslackering och omlackering och är även certifierade för plastarbeten, det betyder att vi både kan reparera en yta och sedan lackera om den vid ett och samma tillfälle.

Bil

Med vår stora erfarenhet har vi genom året fått i uppdrag att lackera många andra sorters utmanade objekt som tex flygplan, båtar, tåg och helikoptrar. Detta kombinerat med vår moderna utrustning och kunniga hantverkare gör att vi har optimala förutsättningar att lyckas med er billackering. Är du osäker på din färgkod? Vi har även tillgång spektrofotometer vilket betyder att vi kan läsa av den direkt från ditt objekt.

Vi välkomnar fler kunder från Sala som vill måla bil! Önskar du prisuppgift eller har du frågor om hur vi arbetar? Tveka inte att ringa oss på 021 – 13 30 44 eller skicka ett mail med bild på objektet till trekasab@gmail.com. Glöm inte att skriva med ditt telefonnummer så att vi kan ringa upp!

Tel: 021 – 13 30 44

Mail: trekasab@gmail.com

TRE KÅ:S Billackering AB
Fältmätargatan 4
721 35 Västerås