Trekås

Lacka bil Surahammar & Hallstahammar – Måla bil med oss!

Här på Tre Kå:s Billackering tycker vi att billackering i grunden är ett hantverk oavsett om det gäller reparationslackering eller omlackering. Vi finns i Västerås men har många nöjda kunder i Hallstahammar och Surahammar med omnejd. Vi tar hänsyn till alla viktiga faktorer när en bil ska lackas om. Är ytan som ska lackas gammal eller ny? Finns skador såsom bubblor? Eller t.o.m. ytrost? Vi tittar noggrant på detta och tar fram den bästa lösningen för er.

Bil

För oss är det naturligt att utföra lackeringsjobb noggrant då vi har varit verksamma i branschen i över 50 år, så när ni kontaktar oss kan ni vara trygga i att vi har erfarenheten som krävs för att göra jobbet väl. Vår långa erfarenhet gör även att vi förutom bilar lackerar många andra utmanande objekt som plan, helikoptrar, tåg och båtar. Vi har också certifikat för plastreparationer vilket betyder att vi både kan reparera ytor och sedan lackera dem. Såklart har vi även tillgång till den moderna utrustning som krävs för jobbet, bland annat har vi spektrofotometer vilket låter oss enkelt läsa av er färgkod.

Om du har frågor om hur vi arbetar eller önskar prisuppgift så hör gärna av dig! Ring oss på 021 – 13 30 44 eller maila en bild på objektet samt ditt telefonnummer till trekasab@gmail.com så kontaktar vi dig. Vi välkomnar dig som bor i Hallstahammar och Surahammar och vill måla bil!

Tel: 021 – 13 30 44

Mail: trekasab@gmail.com

TRE KÅ:S Billackering AB
Fältmätargatan 4
721 35 Västerås