Trekås

Lacka bil Eskilstuna & Enköping – Måla bil med oss!

Bil

Vi på Tre Kå:s billackering vet att lackering i grunden är ett hantverk – detta gäller både reparationslackering och omlackering. Vår verkstad finns i Västerås men vi har många nöjda och glada kunder som åker till oss från Enköping och Eskilstuna med omnejd. När en bil ska lackeras om finns det några viktiga faktorer att ta hänsyn till: är ytan som ska lackeras ny eller gammal? Finns det skador eller bubblor? Ytrost? Vi tittar noggrant på helheten och tar fram den bästa lösningen för just er.

Med över 50 år i branschen kan ni vara säkra på att vi har erfarenheten att göra ett bra jobb med er bil. Förutom just billackering som är vårt levebröd har vi även kapaciteten att lackera utmanande och udda projekt såsom flygplan, helikoptrar, båtar och tåg. Våra duktiga hantverkare har även certifikat för plastreparationer vilket betyder att vi ofta båda kan reparera en skadad yta och sedan lackera om den på en och samma gång. Förutom vår höga kunskapsnivå är vi även stolta över att ha tillgång den bästa och mest moderna utrustningen som finns på marknaden – allt för att lyckas med din bil! Vi har även tillgång till spektrofotometer vilket låter oss läsa av färgkoder snabbt och enkelt från ditt objekt.

Om du har frågor om hur vi jobbar eller önskar prisuppgift så ring oss på: 021 – 13 30 44 eller maila helt enkelt en bild på objektet samt ditt telefonnummer till trekasab@gmail.com så kontaktar vi dig. Vi välkomnar dig som bor i Enköping och Eskilstuna som vill måla din bil.

Tel: 021 – 13 30 44

Mail: trekasab@gmail.com

TRE KÅ:S Billackering AB
Fältmätargatan 4
721 35 Västerås